Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Hundkamera

Nu är det fullt möjligt att med hjälp av denna hundkamera och kameraväst att se vad hunden har jagat samtidigt som du få uppleva fantastiska filmsekvenser från din jakthunds perspektiv, som du sedan kan dela med dig till vänner via facebook och youtube, eller bara sitta hemma själv eller med jaktkamrater och se hur din jakthund har fungerat i skogen under dagen.

 

Med en hundkamera på din hund är det nu fullt möjligt att se jakten ur din hunds perspektiv. Men hjälp av våra hundkameror och kameravästar har du nu möjlighet att se vad hunden har jagat och hur den har beter sig i olika situationer och med möten av vår viltarter. Det är extremt lärorikt att ha hundkamera på sin unghund under injagningen. Du kommer få svar på de saker du innan bara kunnde gissa dig till. Skygga hunden för möten med gris/björ? Var den i kontakt med älg utan att skälla? eller var det en grävling hunden skällde på? dessa och många andra frågor kommer du få svar på direkt om du använder hundkamera, och kan på det viset påverka och sätta in rätt åtgärder vid injagningen.

 

Med en hundkamera på din jakthund kommer jakten att få en helt ny innebörd.
 

Kamerafästet på kameravästen är gjort av starkt och hållbart material som tål de påfrestningar den kommer att utsättas för, och konstruerad så att den skyddar hundkameran från slag och stötar när din jakthund rusar fram i terrängen. Kamerafästet till hundkameran och motvikten är dessutom avtagbar med ett enkelt handgrepp om du vill använda västen som vanlig GPS-Väst. Vi testar alltid kamerorna på våra egna hundar innan vi släpper ett hundkamerapaket, för att förvissa oss om att kameran är av tillräckligt god kvalié.

Kameravästen är justerbar både fram och bak och med spännen för snabb på och avtagning. Magremmen är tillverkad av resårband för att få maximal stretch på kameravästen när hunden böjer sig fram. Kameravästen är dessutom utrustad med en böjbar stabiliseringsskena insydd i västen för att minimera hundens bogrörelser att fortplanta sig till kameran. En enkel, stark och välbalanserad kameraväst med smarta funktioner.

Denna hundkamera - väst är tillverkade av ett mycket rivstark och fluorescerande material som är förstärkt med dubbla kantband i polyester. Västarna är försedda med en mycket rivstark reflex på båda nedre sidorna samt en förstärkning som alltid håller västen sträckt och på plats. Hundkameravästen  har en ficka för Garmin DC 30/40 halsband. Du viker enkelt ihop ditt halsband och stoppa den i en kameravästens GPS ficka.

Läs mer