Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Friluftsutrustning

Här hittar du friluftsutrustning för både jägare och andra friluftsintresserade. Utrustning som är användbar när du vistas ute i naturen. Allt från termosar, myggskydd till stormkök. köp din friluftsutrustning på nätet redan idag. vi på fähallen har snabba leveranser och rätt priser 

Bra friluftsutrustning är naturligtvis en viktig detalj, och det finns mycket man kan tänkas behöva för en lyckad utomhusupplevelse. Men vissa saker bör man ha med sig. Oavsett vad du gör i naturen så kan det komma upp situationer som gör att du kommer vara ute längre än du tänk dig. En bra och smidig kniv samt någonting att göra eld med är alltid bra att ha med sig. Likaså kompass av något slag, antingen en enkel traditionell kompass eller varför inte en GPS så du enkelt hittar tillbaka till utgångspunkten och även kan märka ut platser du vill återvända till.


Bra friluftsutrustning ska underlätta för dig som vill leva ett aktivt fritid. De behov vi människor har i den vanliga vardagen har vi också när vi vistas ute i naturen på vår fritid. Dessa behov är livsviktiga för att vi ska klara oss under en längre tid. Vi behöver tillgång till rent vatten, mat, värme, skydd och vila. Den friluftsutrustning du behöve skall i första hand hjälpa och underlätta dig med att tillgodose dig dessa behov därför finns idag ett oerhört brett utbud av friluftsartiklar.


Samtidigt som din friluftsutrustning ska hjälpa dig så kan det också hindra dig. Välj den utrustning som du anser du behöver och lämna resten hemma. Släpa man med sig för mycket eller för stora och otympliga prylar, så kommer de mer vara i vägen än till nytta. Välj därför friluftsutrustning som är lätta smidiga.

 

Läs mer

Populära produkter i underkategorierna