Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Hundutrustning till jakthunden

Här hittar du hundutrustning och tillbehör till din jakthund bl.a. kan vi nu erbjuda en prisvärd hundkamera av hög kvalité, en smart GPS väst, hundpejl och mycket mycket mer. Välkomna till en Jaktbutik för oss jägare. Hos oss hittar du ett brett utbud av hundutrustning som hjälper dig som hundförare. Vi vet hur viktigt det är att både hund och människa har de rätta resurserna för ett optimalt utgångsläge, både vad gäller jakt och andra aktiviteter ute i det fria. Därför har vi rustat upp sortimentet med en massa hundutrustning, här finner du ett antal produkter som kommer väl till pass när du behöver utrusta dig inför nästa strapats.

Hunden är människans bästa vän sägs det. Dessutom är hunden människans allra äldsta vän, det är vårt första tamdjur så vitt man känner till idag. Av den anledningen så vill vi gärna att hunden ska ha bra utrustning och jakttillbehör så vi kan ha koll på hunden och att den trivs och klarar av att prestera på topp under många och långa jaktdagar.

Vid utgrävningar i Nordamerika har man bland annat funnit att hundar levde sida vid sida med indianerna för cirka 15 000 år sedan. Redan då var de trogna kompanjoner och hjälpte troligen till med både jakt och försvar. Alla som haft med hundar att göra kan säkert intyga att lojalare djur får man leta efter. Var rädd om din bästa vän och ger den de förutsättningar den behöver för en lång jaktdag.

Övrig hundutrustning

I kategorin övrig hundutrustning hittar du både cykelfäste, varningstriangel för drivande hund, hakar i olika storlekar och eluppvärmd vattenskål såväl som traditionella skålar. I denna kategori finner du även en praktisk hundlucka som finns i fyra storlekar. Den är tättslutande och helt ljudlös, samt tillverkad i glasklar okrossbar PVC-plast vilket gör den säker för din bästa vän. I kanterna finns en fals för borstlist, som är lätt att byta ut vid slitage

Läs mer

Populära produkter i underkategorierna

Andra produkter i sortimentet är spårlinor, spårmarkeringsreflexer, spårsele, hundvästar och flärpar. I webb-shopen kan du också beställa en GPS-väst för din hund med tracker-funktion. Här finns även kameraväst med GPS-ficka, ryggsäck med hölster, samt signalsadel och signalväst..

För dig som har hundarna ute har vi hundgård i flera olika paketlösningar i vårt sortiment. Vi är dig behjälplig om du behöver mer information. I kategorin hundvård hittar du det mesta som behövs för omvårdnaden av din lurviga kamrat. Här finns tass-vax, fästingplockare, hundsockor, klotång, kardor, bandage och värmeplattor. Skillingarydsalvan säljer vi här som är en mjukgörande fett- och vattenfri salva som skyddar trampdynorna mot uttorkning och förhindrar isbildning. Hos Fähallen hittar du det mesta du behöver för att få en lyckad jakt tillsammans med din bästa vän!