Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Handla hundtugg online

I avdelningen för hundtugg så har vi samlat alla produkter för hundtugg. Du kommer och hitta hundgodis och tuggben, som vi oftast förknippade med hundtugg. Här på fähallen hittar du ett kvalitativt utbudet av tugg för hund. För hundar är det en bra sysselsättning att ha någonting att tugga på, och det hindrar dem ofta från att tugga på saker du inte vill att de ska tugga på. Det är också bra för deras tandhygien om de har någonting att tugga på, det förhindra i viss utsträckning också plagg på tänderna.

 

Det är många gånger bra för en hund och framförallt valpar att ha någonting och sysselsätta sig med. Tuggsaker i alla dess former är ofta uppskattat av hunden. Det du ska tänka på är att det inte ersätter andra stimulerande sysselsättning, och du bör ha uppsikt över din hund när du ge den ben och andra tuggsaker. Du ska också tänka på att köpa ben som är avsedda för din hunds storlek och förmåga att tugga sönder den. Ge man för stora och för hårda kan vissa hundar helt enkelt hålla på för länge och till slut kanske de skada sitt tandkött eller tänderna. Köp därför ben i lämplig storlek.

 
Läs mer

Populära produkter i underkategorierna

Godis för hundar är bra att ha hemma, framför allt om du har en valp och unghund så att du kan belöna hunden när den gör rätt saker. Har du hundgodis på dig i fickan och hunden får en bit när den gör bra saker så kommer hunden bli väldigt uppfinningsrik och hela tiden testa vad som gör att den få en godis. På detta sätt kan man forma hunden och du kommer få en lydig hund som ser upp till dig som ägare/flockledare och vill vara dig till lags.

 

Du hittar också ett bra utbud av hundleksaker.leksaker kan också vara ett bra verktyg till en lydig hund.