Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Handla jaktbyxor online

JaktbyxorHär hittar du jaktbyxor från de ledande märkerna i Svergie. Jaktbyxor som är anpassade för nodiska förhållanden och som uppfyller de krav på funktion och kvalité som kan ställas på ett par bra fungerande jaktbyxor som skall användas under långa och krävande jakter. När du ska köpa nya jaktbyxor är det naturligtvis viktigt att du hittar byxor som du känner passar dig, och att byxorna är anpassade för den jakt du bedriver. På fähallen.se hittar du jaktbyxor både med och utan membran som t.ex. GoreTex, Jaktbyxor som är anpassade både till hundförare eller passskyttar. Har du frågor så tveka inte att kontakta oss

Val av jaktbyxor

Vi valet av jaktbyxor är det viktigt att du först funderar ut vilken typ av jakt som du mest kommer att använda byxorna till. Går du mycket som hundförare eller mest bedriver annan rörlig jakt. Då ska du titta på detaljer som passform, smidighet och slitstarka byxor, gärna ett par jaktbyxor med ventilation och knäspänne. Då kommer byxorna att bli mer följsamma och bekväma och du kommer att kunna röra dig mer obihindrat. Bra jaktbyxor ska ju hjälpa dig och underlätta dig under jakten och då är det detaljerna som gör skillnad.

Ska du köpa jaktbyxor för passkyttar bör du i stället titta efter ett par varma jaktbyxor med bra foder och som är vattentäta.

Läs mer