Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Handla jaktbyxor online

JaktbyxorHär hittar du jaktbyxor från de ledande märkerna i Svergie. Jaktbyxor som är anpassade för nodiska förhållanden och som uppfyller de krav på funktion och kvalité som kan ställas på ett par bra fungerande jaktbyxor som skall användas under långa och krävande jakter. När du ska köpa nya jaktbyxor är det naturligtvis viktigt att du hittar byxor som du känner passar dig, och att byxorna är anpassade för den jakt du bedriver. På fähallen.se hittar du jaktbyxor både med och utan membran som t.ex. GoreTex, Jaktbyxor som är anpassade både till hundförare eller passskyttar. Har du frågor så tveka inte att kontakta oss

Val av jaktkläder

Vid valet av alla typer av jaktkläder är det viktigt att du först funderar ut vilken typ av jakt som du mest kommer att använda kläder till. Går du mycket som hundförare eller mest bedriver annan rörlig jakt. Då ska du titta på detaljer som passform, smidighet och slitstarka byxor, gärna ett par jaktbyxor med ventilation och knäspänne. Då kommer byxorna att bli mer följsamma och bekväma och du kommer att kunna röra dig mer obihindrat. Bra jaktbyxor ska ju hjälpa dig och underlätta dig under jakten och då är det detaljerna som gör skillnad.

Ska du köpa jaktbyxor för passkyttar bör du i stället titta efter ett par varma jaktbyxor med bra foder och som är vattentäta. Naturligtvis är ventilation, knäspänne och passform saker som man bör tänka på även om man sitter som passkytt. Ofta kan det vara långa sträckor att till och från passet och det kan hända att man ibland fr anstränga sig när man transportera ut djuren ur skogen efter en lyckad jakt. Det kan då vara värt att sattsa på byxor som har dessa detaljer.

Läs mer

Det är viktigt att hitta byxor i rätt storlek. därför har du här på fähallen fri frakt och fri retur på jaktbyxor och andra jaktkläder. Det är bra att beställa hem det du vill prova och inom 14 dagar höra av dig till oss så får du en returfraktsedel på mail hem till dig. Hör du av dig efter 14 dagar är det i regel inga problem, tänk dock på att betala fakturan om du valt "Klarna faktura" som betalmetod så att inga onödiga avgifter tillkommer. Vi återbetala så fort vi fått in dina jaktkläder. Läs mer om våra vilkor för fri retur här https://fahallenjakt.se/info/villkor-for-fri-frakt-retur/

Goretex och andra i dina jaktbyxor

Goretax och andra membran är en fantastiskt foder som gör dina jaktkläder så gott som helt vattentäta och passar perfekt för dej som "bara" använder ett par byxor hela säsongen. Det man bör tänka på är att membra också isolrerar och minska klädernas förmåga att ventilera. Goretex skall alltid jämföras med andra vattentäta plagg och material. Jagar du mycket och ofta i början på säsongen, kan det vara värt att fundera på att också ha ett par jaktbyxor för sommaren utan mebran / Goretex, som då blir lite svalare. Slitstarka jaktbyxor utan membra blir allt mer populära, framförallt bland hunförare.