Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Jaktstrumpor

jaktstrumpaHär hittar du ett stort utbud av jaktstrumpor och funktionssockar anpassade för aktiva jägare. I stort sett kan du använda samma strumpor i jaktstövlar som i kängor. Det du ska vara extra noga med i jaktstövlar är att du ska ha två lager, först ett tunn socka som transportera bort fukt och svett från foten och utanpå ett par jaktstrumpor som har egenskapen att värma även om materialet är fuktigt. Ett bra andralagers jaktstrumpor är i ull eller merinoull då ull har den unika egenskapen att värma även om det är fuktigt. Detta är extra viktigt att tänka på när du har gummistövlar, då dessa inte har förmågan att transportera bort fukt och svett. framförallt om du samtidigt rör på dig så att du svettas eller om du tillhör dem som svettas om fötterna oavsett om du anstränger dig eller inte.

Ett bra tips är att alltid ha ett extra par torra strumpor till hands i packningen under jakten. Det finns få saker som kan kyla ned dina fötter lika snabbt som ett par blöta strumpor.

Du hittar också varma och sköna jaktstrumpor för dig som sitter still i kanske flera timmar i minusgrader samt vandringsstrumpor, kompressionsstrumpor, m.m.

 

Läs mer