Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Handla 31 Mhz radio online

jaktradio 31Köp jaktradio 31 Mhz. Vi har ett brett utbud av jaktradioapparater på frekvensbandet 31 Mhz från de ledande märkena i sverige, bl.a Zodiac och Lafayette. Idag är den vanligaste frekvensen på jaktradio 155 Mhz så kolla med ditt jaktlag vilket de använder, då de båda frekvensbanden inte fungerar tillsammans.

 

Valet av frekvensband beror så klart i första hand vilket på vad ditt jaktlag använder. men också hur stora områden man jagar på och hur terrängen ser ut. Har du frågor eller funderingar om vad du ska välja så kontakta oss. Är ni ett helt jaktlag (10st eller fler) som fundera på att köpa nya apparater så finns möjligheter att få ett bättre pris, så kontakta gärna oss och be om en offert.

 
Läs mer

Jaktradio i 31 bandet var betydligt vanligare förr men fler och fler jaktlag har valt att gå över till 155 då de har en längre räckvidd och en bättre förmåga att tränga igenom tät skog och t.ex. snölop. 31:a är dock den jaktradio som fungera bäst i kuperad terräng detta för att korta radiovågor har en bättre förmåga att följa terrängen. 31 är betydligt vanligare i norra sverige än i södra. En annan stor fördel med 31:an är att det tack vare 155:ans popularitet har blivit ganska tyst på radiokanalerna och man stöter sällan på att man får in andra jaktlag. Vill du se hela vårt sortiment, klicka in dig på avdelningen Jaktradio