Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Handla jaktryggsäckar online

jaktryggsäckHär hittar du jaktryggsäckar för jägare och hundförare, ryggsäckar som är anpassade för jakt och fritid. Du hittar ett brett sortiment ryggsäckar med eller utan stol, samt jaktryggsäckar med hölster från flera välkända varumärken, som Swedteam, Härkila Eberlestock mfl. En bra ryggsäck ska var genomtänkt med smarta funktioner och en anpassad design för att din upplevelse ska bli optimal. Naturligtvis bör en bra jaktryggsäck också vara tyst och av hög kvalite. Sen gör det naturligtvis ingenting om den är billig dessutom.

Val av jaktryggsäck

Ditt val av jaktryggsäck beror på vad du ska använda den till eller vilken typ av jakt du bedriver. Den vanligaste ryggsäcken för jakt är den så kallade stolsryggsäcken. Stolryggsäcken används nästan av alla jägare, framförallt om man sitter mycket på pass. En jaktryggsäck med stol ska vara anpassad så att man kan ha med sig en rejäl termos, matsäck samt förstärkningsplagg, men ryggsäcken ska också ha fickor för ammunition, ficklampa och andra attiraljer man behöver ha med sig ute på passet. viktigt att tänka på är att stolen på ryggsäcken inte skramlar, utan är tyst när du går ut till passet och att ryggsäcken är så vattentät som möjligt.

Hundförarryggsäck är ett begrepp som används oftare och oftare, vad som är en perfekt hundförarryggsäck sitter nog mer i vilket behov man har och vilken jakt man bedriver samt vad man vill få plats men i ryggsäcken. Många hundförare vill ha en lätt och smidig ryggsäck som man bara få plats med det nödvändigaste i, lite vatten en extra smörgås, en liten termos samt kanske lite extrabatteri och lite andra reservdelar till sin jaktradio och pejlutrustningen. Många tycker att en “trepunktrygga” (Ryggsäck med en diagonal axelrem) är den idealisk hundförarryggsäcken, då de slipper axelremmen på skjutaxeln. Sen har vi de hundförare som vill få plats med betydligt mer i sen ryggsäck. De kanske inte kommer tillbaka till bilen på hela dagen eller till och med inte förens framåt natten. Då behöver man en betydligt större hundförarryggsäck som kanske har vapenfodral, en så kallad hölsterryggsäck så man kan bära vapnet skönt och välbalanserat under transportsträckorna.

Välkommen till Fähallens ryggsäcksavdelning. Har du frågor, tveka inte att kontakta oss antingen på mail eller telefon.

Läs mer

Populära produkter i underkategorierna