Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Handla jakttillbehör online

Köp jakttillbehör och jaktprylar som underlättar och hjälper dig vid din jaktutövning. Här hittar du varor för tillvaratagning, tillbehör till ditt vapen, och andra praktiska saker till ett billigt pris online. Hos oss på Fähallen hittar du också bl.a optik, skjutstöd och andra prylar som är användbara vid skytte och skytteträning. Du hittar också praktiska tillbehör till din åtel. Camouflage, skyltar och vapenskåp, mm.

Flikar under jakttillbehör

Jakttillbehör är naturligtvis en stor kategori som innehåller många underflikar. Vi har försökt att på ett logiskt sätt strukturera upp alla jakttillbehör så att du enkels ska hitta det du söker. Är det något tillbehör till jakten du söker, men inte hittar så tveka inte och kontakta oss. Det kan hända att vi kan fixa fram det. Vi har många leverantörer inom jakt och kan ordna fram det mesta, även om det inte finns här på sidan.

Du hittar kontaktuppgifter och våra öpentider här https://fahallenjakt.se/info/hitta-till-butiken/

Vapentillbehör/skytte

Under vapentillbehör/skytte hittar du bl.a prisvärda skjutstöd, dels sådana du har på bössan och de som du använder som stöd för ditt skytte sk. skjutkäppar, ett tillbehör i din jaktutövning som många gånger kan vara ett fantastiskt hjälpmedel och som också är billigt och inte kosta skjortan. Att använda stöd vid praktisk jakt är väl för de allra flesta jägare en självklarhet, men i vissa lägen under jakt kan det vara svårt att hitta ett naturligt stöd. därför är det bra att ha tillgång till dessa.

Du hittar också vapenfodral, praktiska och slitstarka fodral så du kan skydda ditt vapen och vapentillbehör under transport till och från jakterna.

Du kan också köpa kolvkamshöjare, patronhållare och andra tillbehör till ditt jaktvapen. Praktiska tillbehör som förbättrar ditt skytte och gör att du snabbt och enkelt kan göra en omladdning ifall det skulle behövas, samtidigt slipper du leta i alla fickor efter ammunitionen utan istället har koll på vad du har dem.

Vapenvårdsprodukter kan du naturligtvis också köpa här, du kommer hittar du det mesta du behöver för att hålla ditt vapen i god kondition. Tillbehör, oljor och olika rengöringsmedel som gör arbetet lite lättare och roligare. Du hittar också en enklare guide för dig som känner dig lite osäker på hur du ska gå tillväga för att göra ditt jaktvapen rent.

Kötthantering

Under kötthantering har vi samlat alla produkter och tillbehör som du har nytta av efter din jakt, bl.a hittar du bra knivar till slakt och styckning, skyddshandskar och engångshandskar för en säker och hygienisk hantering av ditt kött efter skottet, vi har även förkläden, manschetter för den som styckar lite oftare och vill ha bra saker. du hittar även vågar, galjor påsar och andra bra tillbehör som kan vara bra att ha när köttet ska tas om hand.

Men glöm inte bort att det är inte en bra kniv som ger köttet bra kvalité, utan den är din kunskap om hur man ska behandla köttet efter skottet som avgör hur bra och god mat du får äta. Det gläder mig att man oftare och oftare ser på sociala medier om hur vi jägare verkligen är måna om hur vi behandla köttet och ta tillvara på den fantastiska, ekologiska och fina råvara vi får från skogen.

Trofetillbehör

Ibland händer det att man får skjuta en fin råbock eller en stor älgtjur, eller annan fin trofé, och då vill man gärna göra i ordning den för att ha ett minne från jakten. Under fliken trofétillbehör hittar du det du behöver för att få din trofe i ordning och få upp den på vägen.

Camouflage

Ibland och framför allt vid vissa typer av jakt är det viktigt att kamouflera sig ordentligt för att överhuvudtaget ha en chans att komma till skott. Här hittar du kamouflagenät ansiktsfärg och andra tillbehör som hjälper dig ditt vapen och annan utrustning att inte synas. Kamouflagekläder hittar du dock inte i denna kategori utan de ligger under jaktkläder klicka på länken här för att komma dit: Jaktkläder i camoflage

Redskap

Under fliken redskap har vi samlat alla produkter såsom knivar, yxor, friluftsverktyg (Multiverktyg) stickknivar mm. helt enkelt redskap och verktyg som är användbara under jakt.

Lockmedel

Här hitta du doftmedel för framförallt vildsvin men även lite till andra däggdjur, doftmedel som hjälper dig att locka till dig grisarna och i vissa fall också hjälper dig att dölja din egen lukt. Doftmedel har de sista åren fått ett rejält uppsving inom jakten i Sverige, men i usa bl.a har det funnits länge och är väl beprövat. Anledningen till att det har varit stort i USA är att de ofta inte jagar med hund som vi gör i Sverige utan smygjagar och locka mer samt åteljakt. Det är just vid dessa typer av jakt som lockmedel och olika doftmedel har sin stor förtjänst. Dessa typer jakter har blivit vanligare och vanligare i norden och därmed ökar också intresset för dessa typer av jakttillbehör. Är du skeptisk (vilket vi också va i början) tycker vi att du ändå ska ge det en chans och prova, för det funker enligt vår erfarenhet kanon om man använder det på rätt sätt.

Åteltillbehör

Här kan du köpa det du behöver till din åtel. åtelkameror åtelbelysning, foderspridare mm. Jakt på åtel har i och med vildsvinens återkomst blivit en av de största jakt formerna idag, samtidigt som räven har återhämtat sig från skabben, så har också åteljakt på räv återkommit. Åteljakt kan vara en fantastisk jaktupplevelse och framförallt kan du bedriva den under större delar av året, än traditionell jakt med hund eller drevjakter. Åteljakt kräver ganska mycket förberedelser för att bli lyckad och effektiv och det är just dessa tillbehör du hittar hos oss. jakttillbehör och åteltillbehör som underlättar din jakt och dina jakt förberedelser.

Vapenskåp

Det viktigaste tillbehöret du behöver (förutom vapen då) om du ska jaga. Enligt svensk lag ska du förvara dina vapen i en certifierat säkerhetsskåp. Många har dock sitt skåp till andra saker än bara vapen. Här samlar man i regel alla de jakttillbehör som är lite mer rädd om och som inte får försvinna.

Optik

Optik handlar inte bara om kikarsikten även om vi som jagar först förknippar det med det. Under fliken optik hittar du förutom sikten, vanliga kikare linsskydd och avståndsmätare. Optik är ett väldigt brett ämne ur ett produktperspektiv och allt som bryter ljus på ett eller annat sätt är optik. Vi jägare förknippar dock optiska tillbehör med ovanstående, så kika in och ta en titt denna kategori kommer framöver att växa sig allt större för att till slut bli ett komplett sortiment av optiska riktmedel och kikare för jakt och friluftsliv.

Skyltar

Här har vi lite olika skyltar för varning av jakt och jakthundar avsedda att sätta ut på vägar och vandringsstråk då man jagar. Detta är ett bra sätt att informera friluftsmänniskor och bilister att jakt pågår i området.

Läs mer

Populära produkter i underkategorierna