Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Garmin Alpha släpps i Sverige

På den svenska modellen har elhalsbandet tagits bort som finns på USA modellen, för att anpassa den till nordiska förhållanden. Med Garmin Alpha får du full koll på dina och andras hundar, men inta bara det du kan också hålla koll på dina jaktkamrater som har en Alpha handenhet. Dessutom har du möjlighet att koppla ihop Garmins hundkamera (Virb) med den nya handenheten och på så vis aktivera kameran på distans. Alpha är försedd med pekskärm som är anpassad för att användas med hanskar. Den tre tums stora pekskärmen är också gjord så att den tydligt syns i alla ljusförhållanden.

Garmins nya hundpejl har flera nya funktioner som du kan ha nytta av för att få koll på dina hundar. När hunden fattat stånd kan du få en ljud eller vibrationssignal som gör dig uppmärksam på detta. Du kan också ställa in enheten så att du får en varning om hunden passera ut ur ett förbestämt område eller ett visst avstånd.

Det nya halsbandet, Garmin T5, är vattentät ner till 10 meter, sattelitmottagaren är ny och kan ta emot signaler från både GPS sattelitsystem och GLONASS-systemet vilket ger en snabbare och mer exakt positionering. Med hjälp av vibrationer och tonsignaler i halsbandet kan du styra en lydig hund på avstånd. Garmin T5 har också en LED-lampa som kan aktiveras från handenheten så att din hund tydligare syns på natten.

T5 är kompatibel med Alpha 100 och Astro 320, men T5 kan inte användas med Alpha och Astro samtidigt. Vid användning tillsammans med Astro 320 uteblir vissa funktioner och handenheten måste uppdateras till senaste mjukvara.

Håll utkik vi återkommer med mer info