Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Hundkamera

Som sagt är vi stolta att efter mer än ett års arbete kunna erbjuda en hundkameralösning med en kamera som har både de kvalitér som krävs för att kunna ge bra filmkvalité och de funktioner man vill ha på en kamera som moteras på en jakthund. Dessutom ska den klara av de påfrestningar en hundkamera utsätts för, vilket vi tycker att drift HD170 Stealth fixar på bästa sätt.
Men en bra kamera gör ju inte att en kameralösning för jakthundar blir vad man kan kräva, det måste också till en bra kameraväst med ett smart, starkt och smidigt kamerafäste.
Kamerafästet på kameravästen som vi säljer är gjort av starkt och hållbart material som tål de påfrestningar den kommer att utsättas för, och konstruerad så att den skyddar hundkameran från slag och stötar när din jakthund rusar fram i terrängen. Kamerafästet till hundkameran och motvikten är dessutom avtagbar med ett enkelt handgrepp så att du kan använda den som en vanlig GPS Väst för att förlänga räckviden på din GPS pejl samtidigt som du gör det bekvämt för din hund. Natuligtvis kan man ha både GPS halsbandet och hundkameran i hundvästen samtidigt.


Lycka till med filmandet i skogen och hör gärna av er om ni har några funderinger.

Önskar vi på fähallen

Varning!
"Har man en gång börjat att använda hundkamera så är det svårt att låta bli att fortsätta"

http://fahallenjakt.se/hundutrustning/hundkamera-paket/