Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Swedteam Nyheter 2017

Swedteam Nyheter 2017

Under 2017 kommer Swedteam med en rad nyheter och mest intressant är deras nya kamouflage Desolve. Desolve kamouflaget här framtaget i Australien och Nya Zeeland och utgår från hur djuren ser på saker och ting. Det bygger på pixelcamo med är uppbyggt på olika stora pixlar och med skuggbildning. Swedteam är först ut i europa med det nya camouflaget och i år (2017) kommer de första jaktkläderna från Swedteam. Disolve kamouflaget kommer i tre utföranden. Viel som är den gröna varianten, Fire som är i Röd/orange toning för bättre synbarhet för andra jägare samt en vintercamo som går under namnet Zero.

Swedteams kläder i detta kamouflage ser onekligen intressant ut och är dessutom snygga. Intresset på Elmia Game fair var enorm och vi ser med spänning fram mot juli månad då dessa kläder dimper ner i vårt lager. Det går redan nu att förhandsboka.

Swedteam Ridge och Swedteam Ridge Pro heter de jaktställ som släpps i det nya kamouflaget i år. Utöver detta så kommer hundförarväst fire handske grip viel och ryggsäckar samt en anorak, mm under 2017. Ni hittar swedteams nyheter under varumärkessidan