Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

 


Senaste nytt från fähallen

SVENSK BJÖRNJAKT NR 4

Det är mängder av dramatik och björnfrossa när Rasmus Boström och Jonas Lännbjer släpper sin fjärde björnjaktsfilm. Svensk Björnjakt Nr 4. En renodlad jaktfilm med ett stort antal filmscener när det avgörande skottet ska falla på nära avstånd.

På filmen återfinns även dramatiska scener när en björn attackerar Rasmus som dock lyckad fälla björnen på en dryg meters avstånd. Med andra ord – varning för björnfrossa.

 

Två andra jaktfilmer som snart kommer in i vårt lager.

HARJAKT 2013-14

 

Den 5:e filmen i serien av Anders Holmbergs jakter med sina finskstövare på skogshare. Där du kommer att följa med mor och dotter som båda är jaktchampion, allt från upptag, drev, skytte och där haren prövar att lura hundarna. Filmen är inspelad som en jaktdagbok, från första släppen på barmark till jakten på snö.

 

DIN GUIDE TILL KRÅKJAKT

Nu kommer filmen som många har väntat på, en film som tar upp Kråkjakten.  Filmen släpps under maj månad 2014, förhandsboka din film redan idag!

I filmen får du följa den rutinerade kråkjägaren Roger Barrborn och lära dig det mesta om hur du lyckas med jakten på kråkfågel.

  

                                                                                                                              

 Vill du inte längre få ”Senaste nytt från Fähallen” så klicka på länken Avregistrering så kommer ingen ny information att skickas till dig