Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

 


Senaste nytt från fähallen

Hej!

Vi hoppas att alla har eller har haft en underbar semestar

I jaktbutiken kan vi nu även erbjuda jaktkläder av bästa kvalité Härkila jaktkläder ett varumärke som blivit populärt för sin fina kvalité och dess unika funktioner ..

Därför erbjuder vi nu er som tidigare handlat hos oss och är nyhetspremunanter ett kanonerbjudande med 15% rabatt på jaktkläderna i butiken.

Ett unikt tillfälle att förnya eller utöka jaktgardroben, så missa inte detta erbjudandet som endast går att nå via länken nedan.

http://fahallenjakt.se/intr-kampanj/ 

Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7-2012

 

 jaktkläderjaktkläder 

 

 Vi är snart inne i augusti månad med flera jaktpremiärer bl.a. blir rävarna tillåtna och det är under augusti man har störst möjlighet att locka in årets valpar, då de är lättlurade. Oftast fungera lockpipor med fågelskrik bäst på på ungrävar under sommaren och då är nordik Crying Bird en bra lockpipa.

Har du alldrig lockat räv innan kan du läsa mer hur man locka räv här:
>> Locka räv, tips för nybörjare
>> Lockpipor räv

Vi har också den stundande bockpremiären framför oss och även där har man stora möjligheter att lyckas med jakten om man använder en lockpipa.  Att lära sig locka råbock är inte specielt svårt. Har man en bra rådjurtpipa och har hört rådjurens olika läten några gånger brukar det bli riktigt bra. Råbockarna är oftast ganska lättlurade de första dagarna av jakten eftersom deras brunst är i sitt slutskede.

Har du aldrig lockat rådjur innan kan du läsa mer hur man locka rådjur här:
>> Locka rådjur, tips för nybörjare
>> Lockpipor Rådjur

 

Vi på Fähallen önskar alla en riktigt fortsatt fin sommar

 

                                                                                                                              

 Vill du inte längre få ”Senaste nytt från Fähallen” så klicka på länken Avregistrering så kommer ingen ny information att skickas till dig