Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Ansökan Avtalskund

Här kan du ansöka om att bli avtalskund / återförsäljare.

Här kan du ansöka om att bli avtalskund hos fähallen AB. Som avtalskund ha du flera fördelar, inte bara förmånliga rabatter utan också support och stöd i ditt produktval och ett personligt bemötande. Rabatterna baseras på den volym du handlar för under ett år, så det är bra om du i samband med ansökan medelar oss om vilka produkter som är intressanta och vilken trolig volym det gäller. Det är större chans att du får bättre rabatter om du i samband med ansökan skickar in en offert.

Har du en kennel och vill bli avtalskund hos oss men bra rabatter? 

Alla svenska kennlar har möjlighet att få 20% på all jaktutrusning förutom pejlar, optik och hundgårdar. Optik får du 10%. För Pejlar gäller dagspriser, så ring oss på fähallen för aktuellt pris. Du får dessutom 15% på alla arbetskläder, skyddsskor och profilkläder. Naturligtvis kan vi fixa tryck och reklamkepsar till bra priser. Har du ingen kennel men en bra blogg eller hemsida du kan länka ifrån, är du också välkommen in med en ansäkan.
(Rabatt ges inte på redan nersatta priser och kampanjvaror varor. I de fall så får du det pris som är mest fördelaktigt för dig)

Gör så här:

1. Anmäl dig som avtalskund här under eller skicka ett mail till oss där adressen till din hemsida framgår samt att du önskar kennelrabatt.

Endast de kennlar som lägger upp en länk från sin hemsida/blogg erhåller rabatten. När vi mottagit ditt mail lägger vi upp din rabatt och meddelar dig per mail att det är klart

Välkommen med din ansäkan!

Använd gärna våra logor när du länkar. du kan ladda ner dem här Logor Fähallen

 Ansökningsformulär - Avtalskund