Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Härkila jackor

Härkila jackor är funktionella jaktjackor som står för en kvalitet och funktion och som passar jägare som ställer stora krav på sin jaktutrustning, både vad det gäller jaktkläder och andra jakttillbehör. Härkilas jaktkläder är tillverkade i de bästa materialen som t.ex. Gore-tex, Vibrarn, Polartec och Windstopper. Här hittar du ett brett utbud till bra priser, vi har jackor som passar de flesta jägare och jakttyper. En bra jaktjacka är kanske det viktigaste klädesplagget du behöver ha, en bra och funktionell jaktjacka att ta till när vädret är som mest bitande. Antingen vid hård kyla eller vid riktigt regniga höstdagar. Många dagar om året klarar man sig med lättare plagg på överkroppen, framförallt om man är hundförare. Då duger oftast en vändbar fleece som t.ex Härkila kamko eller någonting annat liknande, men de dagar det är riktigt ruskväder så är en vattentät skaljacka som du kan bygga lager inunder ovärderlig. Här hittar du bra skaljackor, fleece jackor och jackor med olika membran som tex goretex från Härkila.

 

Härkila har också ett eget membran som går under namnet HWS®.(Härkila Weather System®) Härkila's HWS membransystem är en vindtät och vattentät teknik, utvecklad speciellt för jakt. deras Utvecklings-team gick ihop med några av världens ledande membranspecialister för att tillsammans skapa en ny vattentätt membra för deras egna kläder. Tillsammans med Härkilas ProTeam-jägare har de haft de bästa förutsättningarna att testa tekniken under praktisk jakt.

 
Läs mer

Är det någonting du saknar och vill få tag på när det gäller jaktjackor från Härkila är du välkommen att kontakta oss, antingen via mail till info@fahallen.se eller via vårt kontaktformulär som du hittar här: Kontakta Fähallen.  

 

Förutom Härkila jaktjackor säljer vi också övriga delar av Härkilas sortiment du hittar dem här vi länkarna Härkila jaktryggsäck och Härkila byxor, och här hittar du hela vårt sortimen av härkila