Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Handla Swedteam kläder online

SwedteamSwedteam är ett av Svergies ledande varumärken inom jaktkläder och har anor sedan 1919. Sweadeam utvecklar kläder tillsammans med framstående jägare som vet vad som krävs av bra jaktkläder för att de ska fungera i nordens tuffa klimat med stora variationer. Där det ena dagen kan vara höga temperaturer och torrt och andra dagar med regn och blåst och nästa med bitande kyla och snö, Swedteam gör helt enkelt kläder som är av hög kvalite med unika funktioner där de sätter jägarens behov i centrum.

Utöver jaktkläder tillverkar Swedteam också ryggsäckar, väskor, handskar, camouflage och andra tillbehör som vi jägare behöver. Swedteam har alltid varit i framkant och ledande i Sverige när det gäller kamouflage, och än en gång är de först ut i Europa med ett nytt kamouflage från Australien/Nya Zeeland. En 3D camo som har tagit stor hänsyn till djuren ser på sin omgivning och inte hur vi jägare ser på den. Pixelcamouflaget går under namnet Disolve. Ni hittar de senaste jaktkläderna med det nya kamouflaget här på fähallen. Har ni frågor eller funderingar om Swedteams sortiment är ni alltid välkomna att kontakta oss.

 

Läs mer

Populära produkter i underkategorierna

Swedteam ägs sedan januari 2015 av Ulf Segerqvist. En entreprenör och företags ledare som har stor erfarenhet av varumärkesbyggande inom kläder och sport där han tidigare jobbat med varumärken så som Seger, Umbro och Speedo. Swedteam drivs vidare i kär familjeanda med korta och snabba beslutsvägar med kunden i focus. Vi på Fähallen är glada och stolta av att vara återförsäljare av Swedteams jaktkläder och jaktutrustning. En resa med ny ägare och nya jordnära personer inom produktutveckling har bara börjat och vi ser att mycket roligt kommer att komma fram över.

Läs mer om övriga Swedteam produkter:.


Swedteam Byxor

Swedteam Jackor

Swedteam Skjortor

Swedteam västar

Swedteam ryggsäckar

Swedteam tröjor

Swedteam dam

Swedteam barn