Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934  info@fahallen.se   Snabb leverans   Fraktfritt över 699kr   Över 15.000 nöjda kunder 

Zodiac Jaktradio

Zodiac är ett välkänt och anrikt företag som har funnits svenska marknaden sedan 1963. Zodiak anses stå för för nordisk kvalitet och design. Zodiac blev snabbt ett känt och omtyckt varumärke och har sedan starten varit ett ledande varumärke inom jaktradio och annan kommunikationsutrustning.

Zodiac är ett lyhört företag som lyssnat på marknaden och utvecklat produkter och jaktradio som uppfyller de krav och tål de klimatet som kunder klimat vi har här i norden.

Zodiac är ursprungligen svenskt företag men är sedan 1999 ett dotterbolag till Zodiac Norge A/S. Zodiac utvecklar egna produkter och distribuerar en del andra varumärken efter kundens behov, främs inom indusriprodukter. Zodiac säljer distrebuerar och utvecklar inte bara jaktradio utan även annan kommunikationsutrustning till bygg & entreprenad, bevakning/säkerhet, transportsektorn, blåljus. men är väl mest kända för jaktradio till landets jägare.

Zodiac erbjuder yrkesradioanvändare en helhetslösning, hög säkerhet, kostnadseffektiv radio-nät med kundanpassade funktioner, så har ni behov av komunikationslösningar till ert företag löser vi det mesta tillsamans med Zodiac, hör i så fall av er till info@fahallen.se

>> Se hela sortimentet av jaktradio

>> Läs vår köpguide för jaktradio

Läs mer